Kindertain povestea unei afaceri de familie care îi duce pe copii în lumea viselor frumoase! Paturi montessori pentru camera de basm a micuțului tău!

 

Mămici, tătici și bunici faceți cunoștință cu Kindertain, o afacere de familie, care din pură pasiune și un strop de întâmplare, a luat viață în plină pandemie pentru a-i duce pe copii în lumea viselor.

 

Poveste Kindertain a început în atunci când un proaspăt tătic de gemene, obișnuit cu tastatura sub degete, dar cu o pasiune pentru meșteșugul lemnului masiv, s-a mutat la casă și a început să creeze, din lemn, fel de fel de obiecte pentru ca micuțele sale să aibă o cameră demnă de două prințese.

De aici și până la un business de succes a fost doar un singur pas. Acum, Kindertain este mai mult decât o afacere este o experiență.

Compania vă oferă acces imediat la unele dintre cele mai bune modele de mobilier Montessori pentru copii, care încurajează învățarea, dar și dezvoltarea de noi abilități.

La Kindertain găsiți de la paturi Montessori la turnuri de activitati Montessori și placi senzoriale. Iar în magazinele sale veți găsi în permanență produse noi de care vă veți îndrăgosti iremediabil.

Acest tip de mobilier este creat special pe dimensiunile specifice copilului dumneavoastră și îl va ajuta să își asume mai bine propriul ritm. De asemenea, încurajează copiii să învețe și să devină mai independenți.

Mai mult, acest tip de mobilier este ușor de adaptat și îi poate ajuta pe copii să deprindă noi abilități.

De ce este recomandat să aveți mobilierul pe măsura micuțului dumneavoastră? Ei bine, acesta îl va ajuta să nu se mai bazeze pe ajutorul părinților iar, pe măsură ce trece timpul, acest lucru îi va oferă un sentiment de încredere în sine.

Mobilierul Montessori este ideal pentru copii datorită materialelor ecologice din care este creat. Vopseaua este una specială pe bază de apă și din acest motiv nu trebuie să vă faceți griji pentru siguranța celui mic pentru că nu există materiale chimice implicate în procesul de fabricare a mobilierului.

De asemenea, fiecare produs este testat astfel încât siguranța copilului dumneavoastră să nu fie pusă în pericol, iar pentru a reduce riscurile de rănire fiecare bucată de lemn este șlefuită de cel puțin patru cinci ori.

Obiectivul Kindertain este de a vă oferi mobilier Montessori de cea mai înaltă calitate, care îi asigure copilului dumneavoastră siguranță înainte de toate, dar și un mediu în care să se dezvolte armonios și sănătos.

Magazinul nostru

Nume Firma: SC Kindertain SRL

Telefon: 0744586550

Email: vanzari@kindertain.com

Adresa: Movilitei 1, 410344 Oradea Bior, Romania