Kindertain: povestea unei afaceri de familie care îi duce pe copii in lumea viselor frumoase! Paturi montessori pentru camera de basm a micutului tau!


Mamici, tatici si bunici faceti cunostinta cu Kindertain, o afacere de familie, care din pura pasiune si un strop de intamplare, a luat viata in plina pandemie pentru a-i duce pe copii in lumea viselor.


 Poveste Kindertain a inceput atunci cand un proaspat tatic de gemene, obisnuit cu tastatura sub degete, dar cu o pasiune pentru mestesugul lemnului masiv, s-a mutat la casa si a inceput sa creeze, din lemn, fel de fel de obiecte pentru ca micutele sale sa aiba o camera demna de doua printese.

De aici si pana la un business de succes a fost doar un singur pas. Acum, Kindertain este mai mult decat o afacere este o experienta.

Compania va ofera acces imediat la unele dintre cele mai bune modele de mobilier Montessori pentru copii, care incurajeaza invatarea, dar si dezvoltarea de noi abilitati.

La Kindertain gasiti de la paturi Montessori, turnuri de activitati Montessori, placi senzoriale la locuri de joaca destinate atat pentru interior cat si pentru exterior, iar in magazinele sale veti gasi in permanenta produse noi de care va veti indragosti iremediabil.

Acest tip de mobilier este creat special pe dimensiunile specifice copilului dumneavoastra si il va ajuta sa isi asume mai bine propriul ritm. De asemenea, incurajeaza copiii sa invete si sa devina mai independenti.

Mai mult, acest tip de mobilier este usor de adaptat si ii poate ajuta pe copii sa deprinda noi abilitati.

De ce este recomandat sa aveti mobilierul pe masura micutului dumneavoastra? Ei bine, acesta il va ajuta sa nu se mai bazeze pe ajutorul parintilor iar, pe masura ce trece timpul, acest lucru ii va ofera un sentiment de incredere in sine.

Mobilierul Montessori este ideal pentru copii datorita materialelor ecologice din care este creat. Vopseaua este una speciala pe baza de apa si din acest motiv nu trebuie sa va faceti griji pentru siguranta celui mic pentru ca nu exista materiale chimice implicate in procesul de fabricare a mobilierului.

De asemenea, fiecare produs este testat astfel incat siguranta copilului dumneavoastra sa nu fie pusa in pericol, iar pentru a reduce riscurile de ranire fiecare bucata de lemn este slefuita de cel putin patru cinci ori.

Obiectivul Kindertain este de a va oferi mobilier Montessori de cea mai inalta calitate, care ii asigure copilului dumneavoastra siguranta inainte de toate, dar si un mediu in care sa se dezvolte armonios si sanatos.