Kindertain este un magazin romanesc de mobila pentru copii. Producem paturi Montessori, paturi casuta, paturi supraetajate, locuri de joaca din lemn masiv si mobilier de mici dimensiuni. Produsele se pot personaliza in functie de nevoia dumneavoastra.

Misiunea Kindertain este de a oferi mobila completa pentru camera copiilor, avand ca prioritati designul atractiv, siguranta pieselor de mobilier, sustenabilitatea, calitatea materialelor si inglobarea principiilor Montessori. Totodata, fabricam locuri de joaca din lemn masiv pentru copii, atat de interior cat si de exterior. Acestea sunt adevarate ansambluri de aventura, folosind elemente precum scari, tobogan, turnuri sau leagane.

La Kindertain suntem pasionati in a crea medii confortabile si sigure de invatare pentru copiii mici. Toate paturile, mesele, scaunele, solutiile de depozitare si locurile de joaca sunt concepute special pentru camerele dvs, dar se preteaza foarte bine si pentru sali de clasa sau de gradinita. Scopul nostru este sa oferim atat parintilor cat si educatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a promova invatarea, dezvoltarea si odihna. Cu angajamentul fata de calitate si satisfactia clientilor, ne straduim sa fim destinatia de plecare pentru toate nevoile dvs. de mobilier.