Politica de retur

Clienții (persoane fizice) au dreptul să renunțe la unul sau mai multe produse, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor de returnare. Politica de retur se aplică, conform legislației în vigoare, doar clienților persoane fizice.

Pentru realizarea unui retur pe se site-ul www.kindertain.com, cumpărătorul trebuie să trimită solicitarea scrisă la vanzari@kindertain.com, menționând numărul comenzii.

Produsele efectuate la comandă nu pot fi returnate. Aceste produse au fost confecționate special pentru dumneavoastră. Prin produse la comandă înțelegem orice produs care a fost personalizat după preferințele cumpărătorului (dimensiune: lungime, lățime, înălțime; material de suprafață – prin specificarea unui cod de material sau orice altă modificare față de modelul standard prezentat în pagina de produs de pe site-ul www.kindertain.com), conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Montarea produsului – cum ar fi în cazul mobilierului – duce  la pierderea dreptului de retur, vânzătorul considerând că produsul nu se mai află în starea unui produs nou.

Majoritatea produselor comercializate de Kindertain se livrează doar dezasamblate, sigilate în ambalajele originale ale producătorului. Returul acestora se va face sub aceeași formă în care au fost livrate, dezasamblate, și (dacă este posibil) în ambalajele originale ale producătorului. Trebuie ținut cont de faptul că produsele vor suferi un anumit grad de uzura în urma efectuării montajului, respectiv a desasamblării, drept urmare acestea nu mai pot fi revândute ca și produse noi. Pierderea suferită datorită devalorizării produsului din pricina procesului asamblare-dezasamblare va fi suportat exclusiv de către client, in cazul efectuarii unui retur.

Produsele se vor returna în starea în care au fost primite, în cutia originală, cu toate accesoriile, consumabilele și produsele cadou aferente, împreună cu o copie după factură și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele returnate prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz, electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului.

Vânzătorul își rezervă dreptul, conform legilor in vigoare să scadă din valoarea produselor sume necesare pentru aducerea produselor la starea lor originală, în cazul în care acestea au fost deteriorate.

ro_RORO