Livrarea produselor
Livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către Client în formularul de comandă, utilizând curierul ales de noi. Toate produsele vândute prin magazinul nostru KINDERTAIN.COM se livrează demontate (cu excepția produselor realizate dintr-o singură componentă), în colete, pentru a putea fi transportate în siguranță. Cumpărătorul are obligația să verifice din punct de vedere calitativ coletele și să verifice integritatea ambalajelor acestora. Orice reclamație ulterioară a Clientului nu va fi luată în considerare (toate costurile de returnare/ reparare a produselor vor fi suportate de către dumneavoastră).
Livrarea produselor aflate în stoc se face in 2-4 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică și electronică a comenzii.
În cazul produselor făcute pe comandă, livrarea durează între 2 și 6 săptămâni de la plata avansului de 35% din valoarea totală a comenzii.
Costul transportului pentru un pătuț Montessori este de 150 Ron în orice localitate din România.
Pentru comenzile în afara României, costul exact al transportului va fi comunicat pe email sau orice alt mijloc de comunicare online, înainte de plasarea unei comenzi.
ATENȚIE! În cazul în care produsul a fost evident deteriorat din cauza neglijenței personalului de la firma de curierat și dvs. ați acceptat coletul și ați semnat primirea acestuia, nu este obligația noastră să acceptăm returnul produsului. De asemenea, noi vă recomandăm să refuzați recepția lor sau dacă le acceptați vă rugam să întocmiți un proces verbal cu agentul de la firma de curierat, în care să mentionați toate aspectele legate de deteriorarea produsului primit.

În cazul în care SC KINDERTAIN SRL primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, a invalidării tranzacției de către procesatorul de carduri, ne rezervăm dreptul de a denunța unilateral contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului.

ro_RORO