Livrarea produselor
Livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către Client în formularul de comandă, utilizând curierul ales de noi. Toate produsele vandute prin magazinul nostru KINDERTAIN.COM se livrează demontate (cu excepția produselor realizate dintr-o singură componentă), în colete, pentru a putea fi transportate în siguranță. Cumpărătorul are obligația să verifice din punct de vedere calitativ coletele și să verifice integritatea ambalajelor acestora. Orice reclamatie ulterioara a Clientului nu va fi luata in considerare (toate costurile de returnare/ reparare a produselor vor fi suportate de catre dumneavoastră).
Livrarea produselor aflate in stoc se face in 2-4 zile lucratoare de confirmarea telefonica si electronica a comenzii.
In cazul produselor facute pe comanda, livrarea dureaza intre 2 si 6 saptamani de la plata avansului de 35% din valoarea totala a comenzii.
Costul tranportului pentru comenzile mai mici de 2000 Ron este de 50 Ron oriunde in Romania ( indiferent de numarul de km suplimentari )
Beneficiati de transport GRATUIT oriunde in tara pentru comenzi mai mari de 2000 Ron ( indiferent de numarul de km suplimetari )
Pentru comenzile in afara Romaniei costul exact al transportului va fi comunicat pe email sau orice alt mijloc de comunicare online, inainte de plasarea unei comenzi.
ATENȚIE! În cazul în care produsul a fost evident deteriorat din cauza neglijentei personalului de la firma de curierat și dvs. ați acceptat coletul și ați semnat primirea acestuia, nu este obligatia noastra sa acceptăm returnul produsului. De asemenea, noi va recomandăm să refuzați recepția lor sau dacă le acceptați vă rugam să întocmiți un proces verbal cu agentul de la firma de curierat, în care să mentionați toate aspectele legate de deteriorarea produsului primit.

În cazul în care SC KINDERTAIN SRL primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, a invalidării tranzacției de către procesatorul de carduri, ne rezervăm dreptul de a denunța unilateral contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului

ro_RORO